particulier
particulier

Vacatures voor jongeren

In het kort

  • Zoek jij een bijbaan? Kijk dan eens op onderstaande vacaturesites.
  • Weet je niet wat voor werk je wilt doen? Doe dan eens deze goede beroepskeuzetest.
  • Vraag je je af waarom je zou gaan werken? Laat je inspireren door ‘20 redenen om te werken‘.
  • In een vacature staat de uitleg van de functie, een aantal punten waaraan jij moet voldoen en uiteraard ook wat jij voor het werk zult terugkrijgen.
  • Klaar om te solliciteren? Solliciteer direct via de vacaturesites hieronder.

Vacatures voor jou

www.studentjob.nl – selecteer naar wat voor werk je op zoek bent. Zoek je een bijbaan, vakantiewerk, weekendwerk, thuiswerk of werk in het buitenland?

www.vacatures.nl/bijbaan – vacatures van diverse bedrijven plus meer informatie en tips over onderwerpen als: je cv, sollicitatiegesprek en salarisonderhandeling.

nl.jooble.org – een zoekmachine voor alle online vacatures in Nederland. Er zijn meer dan 30 regio’s beschikbaar. Als je bij vacature: ‘Jongeren’ invult, zie je een overzicht van vacatures voor jongeren.

Indeed.com/Jongeren-vacatures – vul jouw voorkeuren in en bekijk of je jouw baantje kan vinden.

www.parttimewerk.nl – voor mensen op zoek naar avondwerk, weekendwerk, vakantiewerk en parttime werk. Daarnaast kun je ook een online testje maken, om te ontdekken wat voor bijbaan bij jou past.

www.vacat.nl/vacatures-bijbaan – Vacat is een algemene vacature zoekmachine die geautomatiseerd tekst herkent als vacatures en deze via een zoekmachine doorzoekbaar maakt.

Baantje in de buurt

www.youngcapital.nl/vacatures-in – hier zijn vacatures te vinden, die per plaats zijn ingedeeld. De site heeft een landelijk netwerk en in elke regio aanbod.

Werken in een specifieke branche

www.brflex.nl – voor enthousiaste aanpakkers die klaar zijn voor het echte werk in de bouw, elektra, logistiek, horeca, productie en transport.

www.hulp.nl – online marktplaats waar studenten oppas en huishoudelijke hulp kunnen aanbieden.

www.emma-at-work.nl – hier kun je solliciteren om jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking te ondersteunen richting een zelfstandige toekomst.

Solliciteren maar

Heb jij een bijbaan gevonden? Yes! Nu mag je gaan solliciteren. Is het niet gelukt om een passende bijbaan te vinden? Bij bijna alle vacaturesites kun je je inschrijven om op te hoogte te blijven, van nieuwe vacatures. Dit kan handig zijn. Daarnaast geven enkele vacaturesites ook de optie om je voor een bepaalde soort baan in te schrijven. Dan krijg je te horen, wanneer er een soortgelijke vacature bij jou in de buurt is.

Grip op je geld

Wil jij grip op je geld houden of krijgen? Doe dan anoniem de test en ontdek wat jij kan doen.

Neem contact met ons op

Onze medewerkers staan voor je klaar.

Telefoon
Bel gratis 0800-8115. (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur)

Chatten
Stel direct je vraag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Mailen
Mail je vraag en we reageren binnen twee werkdagen.