particulier
particulier
particulier

Wat is Geldfit?

Op geldfit.nl kan je gratis en op jouw manier aan de slag met informatie en tools. Je blijft anoniem en zit nergens aan vast. Om Geldfit heen staat een groot netwerk van gemeenten, bedrijven en stichtingen. Zo kunnen we jou altijd in contact brengen met een organisatie bij jou in de buurt. Geldfit is onafhankelijk en wil geen winst maken. We hebben als doel om ervoor te zorgen dat iedereen grip op zijn geld houdt.

Dus, heb je vragen of kom je er niet uit?

Onze medewerkers staan voor je klaar.

Telefoon
Bel gratis 0800-8115. (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur)

Chatten
Stel direct je vraag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Mailen
Mail je vraag en we reageren binnen twee werkdagen.

Veelgestelde vragen

Openen
Hoe kan Geldfit gratis zijn?
Vraag en antwoord

Het maken en bijhouden van Geldfit kost geld. Dit wordt betaald door partners, fondsen en subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Openen
Kan ik bij jullie geld lenen?
Vraag en antwoord

Nee, je kan bij ons geen geld lenen. We kunnen je wel doorverwijzen naar een volgende stap of je informatie geven over lenen.

Openen
Hoe is Geldfit ontstaan?
Vraag en antwoord

Geldfit.nl is in 2017 opgezet als samenwerking tussen gemeenten, bedrijven en (hulp)organisaties. Ze zagen dat veel geldproblemen voorkomen konden worden als mensen eerder grip op hun geld krijgen.

 

Openen
Kan mijn organisatie ook meedoen met Geldfit?
Vraag en antwoord

Ja dat kan. Neem contact op met NSR (Nederlandse Schuldhulproute) voor meer informatie over de mogelijkheden. Ook kan je bij NSR terecht als je als bijvoorbeeld klanten of medewerkers op Geldfit wilt wijzen.

Pers

Neem voor pers- en mediavragen contact op met de afdeling communicatie via de website van NSR (Nederlandse Schuldhulproute).

Neem contact op