particulier
particulier
particulier

Grip op je geld

Door onverwachte situaties heb je misschien moeite om je rekeningen te betalen. We begrijpen dat dit kan gebeuren. Nationale-Nederlanden en Geldfit werken samen om jou te helpen met je geldzaken. Met elkaar zorgen we dat jij grip op je geld krijgt en houdt.

Doe de test en ontdek binnen 2 minuten wat jij kan doen. Je ontvangt tips en ziet waar je terecht kan voor hulp. Liever een persoonlijk advies? Bel gratis 0800-8115.
Zo krijg jij grip op je geld.

Deze pagina is een samenwerking van Geldfit en Nationale-Nederlanden
Meer dan 500.000 mensen deden de Geldfit-test

Nu vaak gekozen

Check
Begin met de Geldfit-test

Ontdek binnen 2 minuten de volgende stap in jouw situatie. Je vindt persoonlijk contact, online tools of organisaties bij jou in de buurt.

Advies
Regelingen speciaal voor kinderen

Via Sam& krijg je gemakkelijk toegang tot lokale regelingen als er thuis weinig geld is. Je kan direct zelf een aanvraag doen.

Gids
Voor jongeren

Alles wat je wilt weten over je geld. Ontdek wat je moet regelen als je (bijna) 18 wordt, gaat studeren of op jezelf gaat wonen.

Gids
Hoge energieprijzen

Hoge energieprijzen. Wat kun je doen? Alles wat je wilt weten over besparen, energietoeslag of ondersteuning.

Potjes-check
Direct contact

Verhalen van anderen

"Het buurtteam gaf mij weer overzicht in mijn geldzaken."
"Ik liep achter met betalen en raakte het overzicht kwijt. Dankzij het buurtteam heb ik weer overzicht."
"Ik kreeg een burn-out. Na een jaar ging mijn inkomen achteruit. Ik begon achter te lopen met betalen en raakte het overzicht kwijt. Geldfit bracht me in contact met het buurtteam. Ik krijg nu hulp en heb ondertussen huurtoeslag aangevraagd. Ik heb weer overzicht."
Bram
"Ik ontdekte dat ik recht had op toeslagen en regelingen."
"Ik had moeite om mijn boodschappen te betalen. Via Geldfit ontdekte ik dat ik recht had op toeslagen en regelingen. Wat een opluchting!"
"Ik had moeite om mijn boodschappen te betalen. Elke maand kwam ik weer geld tekort. Via een check van Geldfit ontdekte ik dat ik recht had op toeslagen en regelingen. Dat was zo’n opluchting, er ging een wereld voor mij open!"
Nienke
"Via Geldfit kwam ik in contact met een maatje in de buurt."
"Door een fout hadden we rekeningen niet op tijd betaald. Dankzij een maatje in de buurt is het goed gekomen!"
"Mijn ouders hadden post gemist. Hierdoor hadden we rekeningen niet op tijd betaald. Via Geldfit kwam ik in contact met een maatje in de buurt. Zij legde mij uit hoe ik zelf betalingsafspraken kon maken. Gelukkig is het goed gekomen!"
Noor