Vragen en antwoorden

Heb je vragen over Geldfit? Of heb je vragen over de werking van deze website? Klik dan op een van de onderstaande onderwerpen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Je kunt ook de zoekfunctie gebruiken om op de hele website te zoeken.

Klik direct door naar het onderwerp van jouw vraag:

De Geldfit Test (5 vragen) Hulpvragen (2 vragen) Contact (3 vragen) Geldfit.nl website (5 vragen) Organisatie Geldfit Nederland (6 vragen)

De Geldfit Test

Hier vind je vragen die gaan over de test. Deze test vind je hier. De vragen gaan over jouw financiële situatie.

We maken de website en het advies graag iets persoonlijker met jouw naam. Zodra je de website verlaat verwijderen we je naam dus we slaan hem niet op. Je kunt ook een willekeurige naam gebruiken of de vraag overslaan als je anoniem wilt blijven. 

We hebben je postcode nodig om (schuldhulp)organisaties bij jou in de buurt te kunnen vinden. Als er organisaties actief zijn in de gemeente waar jij woont, kunnen zij jou snel verder helpen. Een postcode geldt voor een straat of een gedeelte van een wijk. Geldfit weet dus niet waar jij woont als je je postcode invult. Daarnaast gebruiken we alleen de 4 cijfers van de postcode, en niet je volledige postcode. 

Geldfit.nl is een portal. Dat betekent dat we je doorsturen naar pagina’s van organisaties die je verder kunnen helpen. Als je er zelf niet uitkomt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Hulpvragen

We helpen je graag verder. Dit zijn vragen die je hiermee kunnen helpen.

Contact

Wil je met ons in contact komen? Bijvoorbeeld met vragen over onze website. Of omdat je partner van ons wilt worden. Dat kan!

Geldfit.nl website

Hier vind je vragen over de werking van de website. Ook zie je wat je moet doen als je een foutmelding krijgt of niet kan vinden wat je zoekt.

We besteden veel aandacht aan de techniek van deze website. Toch kan het gebeuren dat je een foutmelding krijgt. Wil je dat dan aan ons laten weten?

Ja, gebruik maken van deze website kost geen geld. Geldfit is dus gratis!

Organisatie Geldfit Nederland

Hier staan vragen die gaan over Geldfit en haar organisatie.