Vragen en antwoorden

Heb je vragen over Geldfit? Of heb je vragen over hoe de website werkt? Klik dan op een van de onderwerpen hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Je kunt ook de zoekfunctie gebruiken om op de hele website te zoeken.

Klik direct door naar het onderwerp van jouw vraag:

De Geldfit Test (5 vragen) Hulpvragen (2 vragen) Contact (3 vragen) Geldfit.nl website (5 vragen) Organisatie Geldfit Nederland (6 vragen)

De Geldfit Test

Hier vind je vragen die gaan over de test. Deze test vind je hier. De vragen gaan over jouw financiële situatie.

We maken de website en het advies graag iets persoonlijker met jouw naam. Zodra je de website afsluit slaan we je naam en gegevens niet op. Je kunt ook een verzonnen of andere naam gebruiken of de vraag overslaan als je je naam niet wilt noemen. 

We hebben je postcode nodig om organisaties bij jou in de buurt te kunnen vinden die je snel verder kunnen helpen met je geldzaken. Postcode cijfers worden gebruikt voor een hele straat of een gedeelte van een wijk. Geldfit weet dus niet waar jij woont als je je postcode invult. Daarnaast gebruiken we alleen de 4 cijfers van de postcode, en niet je volledige postcode. 

Als je de test en je postcode hebt ingevuld, krijg je organisaties te zien waar je terecht kunt in jouw buurt. Zo wordt je het beste en snelste geholpen bij jouw vragen rondom je geldzaken. Als je er zelf niet uitkomt, kun je altijd met ons chatten, bellen of mailen.

Hulpvragen

We helpen je graag verder. Dit zijn vragen die je hiermee kunnen helpen.

Nee, je kunt bij ons geen geld lenen. Een lening kan helaas wel zorgen voor mogelijke financiële problemen. Voorkom deze problemen en doe de test. Wij helpen je verder.

Contact

Wil je met ons in contact komen? Bijvoorbeeld met vragen over onze website. Of omdat je partner van ons wilt worden. Dat kan!

Geldfit is via e-mail, telefoon en chat bereikbaar. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur.

Heb je vragen over Geldfit? Of wil je hulp bij het zetten van de juiste stappen?

Geldfit.nl website

Hier vind je vragen over de werking van de website. Ook zie je wat je moet doen als je een foutmelding krijgt of niet kan vinden wat je zoekt.

Heb je onjuiste informatie van ons gekregen? We horen dat dan graag van je.

We geven veel aandacht aan de techniek van deze website. Toch kan het gebeuren dat je een foutmelding krijgt. Wil je dat dan aan ons laten weten?

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk. Daarom informeren we je graag over onze privacyverklaring.

Ja, gebruik maken van deze website kost geen geld. Geldfit is dus gratis!

Organisatie Geldfit Nederland

Hier staan vragen die gaan over Geldfit en haar organisatie.

Wil je een officieel bericht voor de pers of nieuwsbericht maken over Geldfit? Neem dan contact met ons op voor informatie over Geldfit. We helpen je graag!

Heeft jouw organisatie/bedrijf ook tot doel om mensen financieel gezond te houden? En wil je meewerken aan Geldfit? We gaan graag met je in gesprek!