zakelijk
zakelijk
zakelijk

Zij vroegen mij wat mijn tweede plan was, want nu kon ik door corona niks doen.

Cliff
– leefstijlcoach

Cliff kon zijn werkzaamheden niet meer doen

Lees of bekijk het verhaal van Cliff en ontdek welke stappen hij zette om weer grip op zijn geld te krijgen. Wil jij ook een financieel gezonde onderneming? Doe dan anoniem de test en ontdek wat jij kan doen.

Bekijk de video van Cliff:

‘Ik gaf wel wat online advies, maar dat is niet hoe je te werk moet gaan’

Via zijn bedrijf Re-Build promoot Cliff een gezonde leefstijl door met mensen te sporten, maar dat kwam door de coronacrisis helemaal stil te liggen. Ook zijn online schema’s en adviezen werkten niet: ‘Dat is niet de manier hoe je als leefstijlcoach te werk moet gaan’.

De eerste stap

Via Geldfit kwam Cliff terecht bij MKBDoorgaan en het Ondernemersklankbord. Zij hielpen hem om verder te kijken naar de toekomst. ‘Zij vroegen wat mijn tweede plan was, want nu kon ik niks doen’. Samen keken ze naar een nieuw idee van Cliff: zijn eigen kledinglijn opstarten. ‘Het Ondernemersklankbord heeft mij geholpen en advies gegeven.’ Hierdoor koppelde Cliff een webshop aan zijn bestaande website en startte zijn eigen kledinglijn.
Cliff

‘Het is fijn dat er iemand over je schouder meekijkt’

Sinds een tijdje ondersteunt Cliff zijn klanten weer bij een gezonde leefstijl en geeft hij weer sportlessen. Daarnaast heeft hij zijn eigen kledinglijn. Zo richt hij niet al zijn pijlen op één onderneming, maar heeft hij ook nog een onderneming om op terug te vallen. ‘Ik kijk weer positief naar de toekomst van mijn onderneming, omdat ik nu twee invalshoeken heb om inkomsten te genereren.’

Hij is dankbaar voor de hulp die hij heeft gekregen. ‘Als ondernemer is het heel prettig dat er iemand over je schouder meekijkt. Iemand die je tips geeft en zegt of een idee goed is.’ Volgens Cliff is het fijn dat een professional met je meedenkt en je kan helpen. ‘Het is negatief begonnen, maar positief geëindigd.’

Grip op je geld

Wil jij net als Cliff ook meer grip op je geld? Doe dan anoniem de test en ontdek binnen 2 minuten welke stappen jij als ondernemer kan zetten.

Neem contact met ons op

Onze medewerkers staan voor je klaar.

Telefoon
Bel gratis 0800-8115. (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur)

Chatten
Stel direct je vraag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Mailen
Mail je vraag en we reageren binnen twee werkdagen.