particulier
particulier
particulier

Grip op je geld

Heb je zorgen over geld, of is het moeilijk om rond te komen? De politie vindt het belangrijk dat je als medewerker niet met geldzorgen blijft rondlopen. En dat je weet waar je hulp kunt vinden. Daarom werkt de politie samen met Geldfit. Met elkaar zorgen we dat jij financieel fit blijft of wordt.

Geldfit is een onafhankelijk adviespunt waarmee je anoniem contact kunt opnemen. Doe de test en ontdek binnen 2 minuten hoe jij ervoor staat. Je krijgt een passend advies en ziet waar je zo nodig terecht kan voor hulp. Liever persoonlijk iemand spreken? Bel gratis 0800-8115.
Zo krijg jij grip op je geld.

Deze pagina is een samenwerking van Geldfit en de politie
Meer dan 235.000 mensen deden de potjes-check

Nu vaak gekozen

Advies
De politie helpt medewerkers met financiële zorgen

De politie biedt medewerkers met zorgen over geld ondersteuning. Bijvoorbeeld door bedrijfsmaatschappelijk werk, via een onafhankelijk sociaal fonds of door het bieden van mogelijkheden om je aan extra inkomsten te helpen.

Check
Begin met de Geldfit-test

Ontdek binnen 2 minuten de volgende stap in jouw situatie. Je vindt persoonlijk contact, online tools of organisaties bij jou in de buurt.

Gids
Hoge energieprijzen

Hoge energieprijzen. Wat kun je doen? Alles wat je wilt weten over besparen, energietoeslag of ondersteuning.

Potjes-check
Artikel
Loonbeslag: hoe werkt het?
Advies

Verhalen van anderen

"Ik heb deze maand weer al mijn rekeningen betaald."
"Ik koop vaak spullen op afbetaling, maar kom steeds weer in de problemen. Met het wijkteam maakte ik een plan om uit deze cirkel te komen."
"Ik koop vaak spullen op afbetaling en kom steeds weer in de problemen. Vervelend dat dit elke keer gebeurt! Geldfit bracht me in contact met het wijkteam. Samen maakten we een plan om uit deze cirkel te komen. Het lukt me nu om alle rekeningen te betalen."
Michael
"Ik had best wat leningen, dankzij het buurtteam heb ik weer overzicht."
"Opeens stond een deurwaarder op de stoep! Het buurtteam helpt mij nu verder, fijn dat er zo snel iemand met mij meedenkt."
"Ik had best wat leningen, maar ik schrok toen opeens een deurwaarder op de stoep stond. Ik was alle overzicht kwijt en wist niet waar ik moest beginnen. Via Geldfit kwam ik in contact met het buurtteam, dat mij nu verder helpt. Fijn dat er zo snel iemand met mij meedenkt."
Johan
"Een energiecoach geeft mij bespaartips."
"Ik maakte me zorgen over de hoge energieprijzen. Een energiecoach geeft mij bespaartips."
"Ik was bang dat ik door de stijgende energieprijzen in de problemen zou komen. Geldfit bracht mij in contact met een energiecoach in de buurt. Zij kijkt naar mijn situatie en geeft tips hoe ik nog meer kan besparen. Ook checkt Humanitas of ik alle toeslagen krijg waar ik recht op heb."
Charissa