particulier
particulier
particulier

Grip op je geld

Welkom bij Geldfit. Goed dat je deze stap hebt gezet. Gom werkt samen met Geldfit om jou te helpen je geldzaken op orde te krijgen of te houden.

Geldfit helpt jou om financieel fit te blijven of te worden. Doe de anonieme test en ontvang binnen 2 minuten een advies voor jouw persoonlijke situatie. Of bel gratis 0800-8115.
Zo krijg jij grip op je geld.

Deze pagina is een samenwerking van Geldfit en Gom
2,2 miljoen mensen gingen je voor

Nu vaak gekozen

Gids
Hoge energieprijzen

Hoge energieprijzen. Wat kun je doen? Alles wat je wilt weten over besparen, energietoeslag of ondersteuning.

Translation
Translate this page

Geldfit is written in Dutch. You can translate Geldfit in your own language with Google Translate.

Please note that we have not been able to check this translation.

Check
Geldfit-test

Doe anoniem de test en ontdek binnen 2 minuten wat jij kan doen.

Potjes-check
Artikel
Loonbeslag: hoe werkt het?
Direct contact

Verhalen van anderen

"Ik krijg hulp bij het invullen van moeilijke formulieren."
"Ik kom net uit de ziektewet en loop achter met betalen. Het buurtteam gaf mij weer overzicht en helpt mij met de ingewikkelde formulieren."
"Ik kom net uit de ziektewet en heb allerlei betaalachterstanden. Ik was alle overzicht kwijt. Geldfit bracht me in contact met het buurtteam om me te helpen met de administratie. Ik krijg nu hulp bij het invullen van ingewikkelde formulieren. Wat een opluchting!"
Maaike
"Een maatje helpt mij grip te krijgen op mijn online uitgaven."
"Ik bestelde veel kleding op afbetaling en de rekeningen liepen enorm op. Een maatje van Humanitas helpt mij om grip op mijn situatie te krijgen."
"Ik bestelde veel kleding op afbetaling en de rekeningen liepen enorm op. Via Geldfit kwam ik in contact met een maatje van Humanitas. Zij helpt mij om duidelijke doelen te stellen. Zo krijg ik weer grip op mijn situatie."
Sophie
"Ik had best wat leningen, dankzij het buurtteam heb ik weer overzicht."
"Opeens stond een deurwaarder op de stoep! Het buurtteam helpt mij nu verder, fijn dat er zo snel iemand met mij meedenkt."
"Ik had best wat leningen, maar ik schrok toen opeens een deurwaarder op de stoep stond. Ik was alle overzicht kwijt en wist niet waar ik moest beginnen. Via Geldfit kwam ik in contact met het buurtteam, dat mij nu verder helpt. Fijn dat er zo snel iemand met mij meedenkt."
Johan