zakelijk
zakelijk

Ondernemer? Welkom op Geldfit Zakelijk

Heb je geldzorgen? Of behoefte aan een luisterend oor? Bel gratis naar het landelijke telefoonnummer 0800-8115. Wij luisteren naar jouw verhaal en denken met je mee. Ook kunnen wij jou in contact brengen met een adviseur die jou verder helpt. De eerste adviseurskosten zijn voor rekening van partners van Geldfit Zakelijk.

Of doe de anonieme test en ontdek hoe jij er als ondernemer financieel voorstaat en waar je terecht kan voor eventuele hulp.

Bel direct met 0800 8115 Doe de test (2 min)

Over de test

Steeds meer ondernemers hebben het moeilijk in deze tijd van corona. Wij helpen je om jouw onderneming financieel fit te laten worden of te blijven. Doe de korte test. Je krijgt direct een persoonlijk advies en ziet waar je terecht kunt voor hulp. Je hoeft het niet alleen te doen. Wij staan voor je klaar.

Na het beantwoorden van een paar korte vragen ontvang je geheel gratis en vrijblijvend een zakelijk advies. Binnen 2 minuten weet jij hoe jouw onderneming er financieel voor staat.

Doe de test (2 min)

Heb je een vraag? Neem direct contact met ons op:

Chatten

Stel je vraag via de chat tussen 8.30 – 17.00 uur.

Bellen

Bel ons tussen 8.30 – 17.00 uur. We helpen je graag!

Mailen

Stuur ons een mailtje en we reageren binnen 2 werkdagen.

Nederlandse Schuldhulproute

Geldfit Zakelijk is een initiatief van de Nederlandse Schuldhulproute. Samen met overheid, bedrijven en organisaties helpt zij mensen met geldzorgen. Kijk voor meer informatie en deelnemende partners op schuldhulproute.nl.

 

Nederlandse Schuldhulproute

Ervaringen van anderen

“Ik ontvang een TOZO uitkering voor levensonderhoud. Er is beslag gelegd op mijn bankrekening en nu ben ik mijn volledige TOZO kwijt. Dit gaat mij niet in de koude kleren zitten, dus ik heb gelijk contact gezocht met de chat. Ondanks dat de medewerker mijn probleem niet kon oplossen, heeft ze mij goed de weg gewezen waar ik met zakelijke problemen naar toe moest. Dit was prettig, ik kan nu gericht aankloppen voor hulp.”

Ben (37 jaar), ZZP’er