particulier
particulier
particulier

Grip op je geld

Op Geldfit vind je gratis informatie over geld in jouw situatie. We wijzen je de weg met tips of een persoonlijk advies. Of neem direct anoniem contact op via 0800-8115. We denken graag met je mee.

Deze pagina is een samenwerking van Geldfit en Samen Erop Vooruit
2,2 miljoen mensen gingen je voor

Nu vaak gekozen

Potjes-check
Marlou
"Via De VoorzieningenWijzer vond ik een Jeugdfonds. Ik ben heel blij dat ik mijn dochter nu kan aanmoedigen langs de lijn!"
Check
Begin met de Geldfit-test

Ontdek binnen 2 minuten de volgende stap in jouw situatie. Je vindt persoonlijk contact, online tools of organisaties bij jou in de buurt.

Check
Hoe sta jij ervoor?

Check hoe fit de geldzaken van jouw bedrijf zijn. Je ziet in 2 minuten wat je kan doen in jouw situatie.

Direct contact
Sophie
"Een maatje helpt mij grip te krijgen op mijn online uitgaven."

Verhalen van anderen

"Via De VoorzieningenWijzer vond ik een Jeugdfonds. Ik ben heel blij dat ik mijn dochter nu kan aanmoedigen langs de lijn!"
"De VoorzieningenWijzer wees mij op het Jeugdfonds Cultuur & Sport. Ik vind het fantastisch om mijn dochter nu aan te moedigen op het voetbalveld."
"Mijn dochter wilde al lang op voetbal, maar dat kon niet vanwege de hoge kosten. Er was niet alleen te weinig geld voor contributie, maar ook voor kleding en schoenen. De één zit op hockey, de ander op turnen. Het doet dan pijn als je dochter niet kan sporten. In gesprek met De VoorzieningenWijzer bleek dat ik recht had op het Jeugdfonds Cultuur & Sport. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik werd als moeder toen ik hoorde dat ze nu toch kon voetballen. Voor de één lijkt het heel simpel, maar voor mij is dat het niet. Ik vind het fantastisch om haar nu aan te moedigen op het voetbalveld. Dat maakt me als moeder enorm blij. Je hebt minder zorgen, je slaapt lekkerder en je voelt je een beter mens."
Marlou
"Ik ontdekte dat ik recht had op regelingen. Nu kunnen mijn kinderen weer sporten."
"Via Sam& voor alle kinderen kwam ik erachter dat we recht hadden op verschillende toeslagen. Nu kunnen mijn kinderen weer sporten."
"Via Sam& voor alle kinderen kwam ik erachter dat we recht hadden op verschillende toeslagen. Hierdoor konden mijn kinderen weer sporten en naar pianoles. Je voelt je beter over jezelf en krijgt weer grip op je leven."
Danny
"Ga in gesprek over je geldzaken. Je krijgt handige tips!"
"Ik had veel last van geldstress. Mijn tip is: ga erover in gesprek! Door een financieel maatje kreeg ik inzicht in mijn inkomsten en uitgaven."
"Tijdens mijn studie was het lastig om rond te komen. Ik moest de eindjes aan elkaar knopen. Door een financieel maatje kreeg ik inzicht in mijn inkomsten en uitgaven. Mijn tip is: ga erover in gesprek! Iemand kijkt dan met een frisse blik naar jouw situatie en je krijgt handige tips."
Lisanne