particulier
particulier
particulier

Grip op je geld

Op Geldfit vind je gratis informatie over geld in jouw situatie. We geven jou een passend advies, of brengen je in contact met een persoon die meedenkt. Je staat er niet alleen voor.

Deze pagina is een samenwerking van Geldfit en Rijksoverheid
2,2 miljoen mensen gingen je voor

Nu vaak gekozen

Potjes-check
Check
Geldfit-test

Doe anoniem de test en ontdek binnen 2 minuten wat jij kan doen.

Direct contact
Gids
Hoge energieprijzen

Hoge energieprijzen. Wat kun je doen? Alles wat je wilt weten over besparen, energietoeslag of ondersteuning.

Gids
Advies
Regelingen speciaal voor kinderen

Via Sam& krijg je gemakkelijk toegang tot lokale regelingen als er thuis weinig geld is. Je kan direct zelf een aanvraag doen.

Verhalen van anderen

"Het buurtteam gaf mij weer overzicht in mijn geldzaken."
"Ik liep achter met betalen en raakte het overzicht kwijt. Dankzij het buurtteam heb ik weer overzicht."
"Ik kreeg een burn-out. Na een jaar ging mijn inkomen achteruit. Ik begon achter te lopen met betalen en raakte het overzicht kwijt. Geldfit bracht me in contact met het buurtteam. Ik krijg nu hulp en heb ondertussen huurtoeslag aangevraagd. Ik heb weer overzicht."
Bram
"Ik had best wat leningen, dankzij het buurtteam heb ik weer overzicht."
"Opeens stond een deurwaarder op de stoep! Het buurtteam helpt mij nu verder, fijn dat er zo snel iemand met mij meedenkt."
"Ik had best wat leningen, maar ik schrok toen opeens een deurwaarder op de stoep stond. Ik was alle overzicht kwijt en wist niet waar ik moest beginnen. Via Geldfit kwam ik in contact met het buurtteam, dat mij nu verder helpt. Fijn dat er zo snel iemand met mij meedenkt."
Johan
"Ik ontdekte dat ik recht had op toeslagen en regelingen."
"Ik had moeite om mijn boodschappen te betalen. Via Geldfit ontdekte ik dat ik recht had op toeslagen en regelingen. Wat een opluchting!"
"Ik had moeite om mijn boodschappen te betalen. Elke maand kwam ik weer geld tekort. Via een check van Geldfit ontdekte ik dat ik recht had op toeslagen en regelingen. Dat was zo’n opluchting, er ging een wereld voor mij open!"
Nienke