particulier
particulier
particulier

Grip op je geld

Heb jij moeite om je zorgrekeningen te betalen of om rond te komen? Geldzorgen kunnen iedereen overkomen. Infomedics werkt samen met Geldfit om te zorgen we dat jij financieel fit blijft of kan worden.

Doe anoniem de test en ontdek binnen 2 minuten hoe jij ervoor staat. Je krijgt een passend advies en ziet waar je zo nodig terecht kan voor hulp. Liever persoonlijk iemand spreken? Bel gratis 0800-8115.
Zo krijg jij grip op je geld.

Deze pagina is een samenwerking van Geldfit en Infomedics
2,2 miljoen mensen gingen je voor

Nu vaak gekozen

Potjes-check
Check
Geldfit-test

Doe anoniem de test en ontdek binnen 2 minuten wat jij kan doen.

Gids
Hoge energieprijzen

Hoge energieprijzen. Wat kun je doen? Alles wat je wilt weten over besparen, energietoeslag of ondersteuning.

Thema
Ondernemers
Direct contact

Verhalen van anderen

"Een maatje heeft mij geholpen om overzicht te krijgen."
"Als ik ging pinnen, dacht ik ‘sh*t, zou dit goed gaan?’. Een maatje heeft me geholpen om overzicht te krijgen."
"Een jaar geleden was ik het overzicht kwijt in mijn geldzaken. Ik moest vaak kiezen tussen leuke dingen en boodschappen. Als ik ging pinnen, dacht ik ‘sh*t, zou dit goed gaan?’. Een maatje heeft me geholpen om overzicht te krijgen. Nu ben ik zelfs aan het sparen!"
Amy
"Ik had een betaalachterstand bij de zorgverzekering. Voor nu is er gelukkig een oplossing."
"Ik had een betaalachterstand bij de zorgverzekering. Via Geldfit kwam ik uit bij een welzijnsorganisatie. Voor nu is er gelukkig een oplossing."
"Ik had een betaalachterstand bij de zorgverzekering. Het is voor mij de eerste keer dat ik in zo’n situatie terecht ben gekomen. Via Geldfit kwam ik uit bij een welzijnsorganisatie. Zij hebben me geholpen. Voor nu is er gelukkig een oplossing."
Erik
"Ik ontdekte dat ik recht had op toeslagen en regelingen."
"Ik had moeite om mijn boodschappen te betalen. Via Geldfit ontdekte ik dat ik recht had op toeslagen en regelingen. Wat een opluchting!"
"Ik had moeite om mijn boodschappen te betalen. Elke maand kwam ik weer geld tekort. Via een check van Geldfit ontdekte ik dat ik recht had op toeslagen en regelingen. Dat was zo’n opluchting, er ging een wereld voor mij open!"
Nienke