particulier
particulier
particulier

Grip op je geld

Heb jij vragen over geld of moeite om rond te komen? Geldzorgen kunnen iedereen overkomen. CAK werkt samen met Geldfit om te zorgen dat jij als medewerker financieel fit blijft of kan worden.

Doe anoniem de test en ontdek binnen 2 minuten hoe jij ervoor staat. Je krijgt een passend advies en ziet waar je terecht kan voor hulp als dat nodig is. Liever persoonlijk iemand spreken? Bel gratis 0800-8115.
Zo krijg jij grip op je geld.

Deze pagina is een samenwerking van Geldfit en CAK
2,2 miljoen mensen gingen je voor

Nu vaak gekozen

Gids
Hoge energieprijzen

Hoge energieprijzen. Wat kun je doen? Alles wat je wilt weten over besparen, energietoeslag of ondersteuning.

Artikel
Loonbeslag: hoe werkt het?
Check
Geldfit-test

Doe anoniem de test en ontdek binnen 2 minuten wat jij kan doen.

Potjes-check
Advies
Een online buddy die met jou meedenkt

Download gratis de app van fiKks. Kies jouw persoonlijke buddy en vraag online om hulp.

Direct contact

Verhalen van anderen

"Een maatje helpt mij grip te krijgen op mijn online uitgaven."
"Ik bestelde veel kleding op afbetaling en de rekeningen liepen enorm op. Een maatje van Humanitas helpt mij om grip op mijn situatie te krijgen."
"Ik bestelde veel kleding op afbetaling en de rekeningen liepen enorm op. Via Geldfit kwam ik in contact met een maatje van Humanitas. Zij helpt mij om duidelijke doelen te stellen. Zo krijg ik weer grip op mijn situatie."
Sophie
"Ik had een betaalachterstand bij de zorgverzekering. Voor nu is er gelukkig een oplossing."
"Ik had een betaalachterstand bij de zorgverzekering. Via Geldfit kwam ik uit bij een welzijnsorganisatie. Voor nu is er gelukkig een oplossing."
"Ik had een betaalachterstand bij de zorgverzekering. Het is voor mij de eerste keer dat ik in zo’n situatie terecht ben gekomen. Via Geldfit kwam ik uit bij een welzijnsorganisatie. Zij hebben me geholpen. Voor nu is er gelukkig een oplossing."
Erik
"Ik heb weer inzicht in mijn geldzaken en kan simpel online om hulp vragen."
"Via Geldfit kreeg ik de tip om de app van fiKks te gebruiken. Ik heb weer inzicht in mijn geldzaken en kan simpel online om hulp vragen."
"Ik heb genoeg inkomen, maar ik vind het moeilijk om niet al mijn geld op te maken. Via Geldfit kreeg ik als tip de app van fiKks. Een buddy helpt mij anoniem om inzicht te krijgen in mijn uitgaven. Als het even nodig is, kan ik simpel online om hulp vragen.""
Lisa