particulier
particulier
particulier

Grip op je geld

ABN AMRO vindt het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Financieel fit zijn en blijven is daar een belangrijk onderdeel van. De bank biedt verschillende mogelijkheden om jou daarbij te ondersteunen.

Maak de test en ontdek hoe jij ervoor staat. Je ontvangt tips en ziet waar je terecht kan voor hulp. Na een paar korte vragen geeft Geldfit jou gratis een persoonlijk advies met praktische tips.

Binnen 2 minuten zie je hoe jij er financieel voor staat en waar je terecht kunt voor hulp, zowel intern als extern. Of bel gratis 0800-8115.
Zo krijg jij grip op je geld.

Deze pagina is een samenwerking van Geldfit en ABN AMRO
2,2 miljoen mensen gingen je voor

Nu vaak gekozen

Advies
ABN AMRO helpt medewerkers om financieel fit te blijven
Check
Geldfit-test

Doe anoniem de test en ontdek binnen 2 minuten wat jij kan doen.

Gids
Hoge energieprijzen

Hoge energieprijzen. Wat kun je doen? Alles wat je wilt weten over besparen, energietoeslag of ondersteuning.

Artikel
Loonbeslag: hoe werkt het?
Potjes-check
Direct contact

Verhalen van anderen

"Ik kreeg hulp toen ik mijn verzekering niet kon betalen."
"Ik liep enorm achter met het betalen van mijn zorgverzekering. Geldfit bracht mij in contact met iemand van de gemeente. Hij helpt mij goed!"
"Ik liep enorm achter met betalen van mijn zorgverzekering. Mijn zorgverzekeraar wees me op Geldfit. Geldfit bracht mij in contact met iemand van de gemeente. Hij helpt mij goed en volgens mij komt het nu echt weer goed."
Sonja
"Ik had best wat leningen, dankzij het buurtteam heb ik weer overzicht."
"Opeens stond een deurwaarder op de stoep! Het buurtteam helpt mij nu verder, fijn dat er zo snel iemand met mij meedenkt."
"Ik had best wat leningen, maar ik schrok toen opeens een deurwaarder op de stoep stond. Ik was alle overzicht kwijt en wist niet waar ik moest beginnen. Via Geldfit kwam ik in contact met het buurtteam, dat mij nu verder helpt. Fijn dat er zo snel iemand met mij meedenkt."
Johan
"Een energiecoach geeft mij bespaartips."
"Ik maakte me zorgen over de hoge energieprijzen. Een energiecoach geeft mij bespaartips."
"Ik was bang dat ik door de stijgende energieprijzen in de problemen zou komen. Geldfit bracht mij in contact met een energiecoach in de buurt. Zij kijkt naar mijn situatie en geeft tips hoe ik nog meer kan besparen. Ook checkt Humanitas of ik alle toeslagen krijg waar ik recht op heb."
Charissa