particulier
particulier
particulier

Grip op je geld

Beste collega,

ABN AMRO vindt het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Financieel fit zijn en blijven is daar een belangrijk onderdeel van. De bank biedt verschillende mogelijkheden om jou daarbij te ondersteunen.

Maak de test en ontdek hoe jij ervoor staat. Je ontvangt tips en ziet waar je terecht kan voor hulp. Na een paar korte vragen geeft Geldfit jou gratis een persoonlijk advies met praktische tips.

Binnen 2 minuten zie je hoe jij er financieel voor staat en waar je terecht kunt voor hulp, zowel intern als extern. Of bel gratis 0800-8115.
Zo krijg jij grip op je geld.

Deze pagina is een samenwerking van Geldfit en ABN AMRO
2,2 miljoen mensen gingen je voor

Nu vaak gekozen

Advies
ABN AMRO helpt medewerkers om financieel fit te blijven
Check
Geldfit-test

Doe anoniem de test en ontdek binnen 2 minuten wat jij kan doen.

Gids
Hoge energieprijzen

Hoge energieprijzen. Wat kun je doen? Alles wat je wilt weten over besparen, energietoeslag of ondersteuning.

Artikel
Loonbeslag: hoe werkt het?
Check
Zakelijke test

Check hoe fit de geldzaken van jouw bedrijf zijn. Doe de zakelijke test en bekijk wat jij kan doen als ondernemer.

Direct contact

Verhalen van anderen

"Ik heb deze maand weer al mijn rekeningen betaald."
"Ik koop vaak spullen op afbetaling, maar kom steeds weer in de problemen. Met het wijkteam maakte ik een plan om uit deze cirkel te komen."
"Ik koop vaak spullen op afbetaling en kom steeds weer in de problemen. Vervelend dat dit elke keer gebeurt! Geldfit bracht me in contact met het wijkteam. Samen maakten we een plan om uit deze cirkel te komen. Het lukt me nu om alle rekeningen te betalen."
Michael
"Ik kreeg hulp toen ik mijn verzekering niet kon betalen."
"Ik liep enorm achter met het betalen van mijn zorgverzekering. Geldfit bracht mij in contact met iemand van de gemeente. Hij helpt mij goed!"
"Ik liep enorm achter met betalen van mijn zorgverzekering. Mijn zorgverzekeraar wees me op Geldfit. Geldfit bracht mij in contact met iemand van de gemeente. Hij helpt mij goed en volgens mij komt het nu echt weer goed."
Sonja
"Door mijn online buddy sta ik niet meer rood."
"Door mijn hoge woonlasten kom ik vaak in de knoop. Via de app van fiKks dacht een buddy anoniem met mij mee."
"Ondanks een prima inkomen kom ik door mijn hoge woonlasten vaak in de knoop. Geldfit wees mij op de app van fiKks, die mij anoniem koppelde aan een buddy. Er wordt goed met mij meegedacht, zo kan ik weer verder. O ja, ik sta ook niet meer rood!"
Floris