particulier
particulier
particulier

Grip op je geld

ABN AMRO vindt het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Financieel fit zijn en blijven is daar een belangrijk onderdeel van. De bank biedt verschillende mogelijkheden om jou daarbij te ondersteunen.

Maak de test en ontdek hoe jij ervoor staat. Je ontvangt tips en ziet waar je terecht kan voor hulp. Na een paar korte vragen geeft Geldfit jou gratis een persoonlijk advies met praktische tips.

Binnen 2 minuten zie je hoe jij er financieel voor staat en waar je terecht kunt voor hulp, zowel intern als extern. Of bel gratis 0800-8115.
Zo krijg jij grip op je geld.

Deze pagina is een samenwerking van Geldfit en ABN AMRO
Meer dan 500.000 mensen deden de Geldfit-test

Nu vaak gekozen

Advies
ABN AMRO helpt medewerkers om financieel fit te blijven
Check
Begin met de Geldfit-test

Ontdek binnen 2 minuten de volgende stap in jouw situatie. Je vindt persoonlijk contact, online tools of organisaties bij jou in de buurt.

Gids
Hoge energieprijzen

Hoge energieprijzen. Wat kun je doen? Alles wat je wilt weten over besparen, energietoeslag of ondersteuning.

Artikel
Loonbeslag: hoe werkt het?
Potjes-check
Digitale vrijwilliger

Verhalen van anderen

"Via de potjes-check bleek dat ik recht had op extra geld."
"Ik heb een WW-uitkering. Via de potjes-check bleek dat ik recht had op extra geld. Ik kan nu mijn boodschappen weer betalen."
"Ik heb een WW-uitkering. Vaak heb ik moeite om rond te komen. Via de potjes-check bleek dat ik recht had op extra geld. Ik kan nu mijn boodschappen weer betalen. Ik heb geen slapeloze nachten meer."
Leonie
"Een vrijwilliger van SchuldHulpMaatje hielp om mijn geldzaken op orde te krijgen"
"Door mijn ziekte en scheiding werd mijn inkomen lager. Een vrijwilliger van SchuldHulpMaatje hielp om mijn geldzaken op orde te krijgen"
"Door mijn ziekte en scheiding werd mijn inkomen een stuk lager. Een vrijwilliger van SchuldHulpMaatje hielp mij om mijn geldzaken op orde te krijgen. Ik ben blij dat ik de eerste stap naar een nieuw leven heb gezet."
Henk
"Boodschappen kan ik soms niet betalen. Gelukkig dacht iemand van Geldfit met me mee."
"Boodschappen kan ik soms niet betalen. Ik schaam me hiervoor. Gelukkig dacht iemand van Geldfit met me mee."
"Boodschappen kan ik niet betalen, daarom eet ik vaak bij m’n vriend. Ik schaam me hiervoor. Ik kon anoniem chatten met een mevrouw van Geldfit. Dat was een hele overwinning!"
Kim