zakelijk
zakelijk

Regelingen zzp’ers (corona)

Welkom bij Geldfit Zakelijk

Er zijn meerdere regelingen voor zzp’ers die in de knel komen door de coronacrisis. Doe de test en ontdek waar jij als ondernemer terecht kan en hoe financieel gezond je bent.

Geldfit Zakelijk: de test voor ondernemers

Steeds meer ondernemers hebben het moeilijk in deze tijd. Door de coronacrisis nemen voor veel ondernemers het aantal klussen of klanten af. Dit levert vaak zorgen over geld op.

Of je nu al wel geldzorgen of schulden hebt of nog niet, doe onze gratis, anonieme test. Wij willen je helpen om jouw onderneming financieel fit te laten worden en/of te houden. Je krijgt direct een persoonlijk advies en ziet waar je terecht kunt voor hulp. Je hoeft het niet alleen te doen. Wij staan voor je klaar.


Het effect van corona op zzp’ers

De coronacrisis heeft veel impact op de economie en vaak ook op ondernemers. Voor veel ondernemers betekent de coronacrisis blijvende schade en voor sommigen resulteert het zelfs in de faillissement van de onderneming. Dit is natuurlijk een nachtmerrie van iedere ondernemer. Omdat veel ondernemers opgebouwde problemen graag zelf willen oplossen, wordt er vaak te laat aan de bel getrokken en om hulp gevraagd. We horen het vaak:

“Ik los het zelf wel op. Het komt wel goed.”

Als er te lang wordt gewacht met het zoeken van hulp, lossen de problemen zichzelf in de meeste gevallen niet op, maar worden alleen maar opgeschoven. In veel gevallen worden de problemen alleen maar ingewikkelder en schulden groter. Naast het feit dat ondernemers soms denken het zelf op te kunnen lossen is ook niet altijd helder waar men naartoe kan voor hulp. Maar er is vaak wel hulp te vinden; bijvoorbeeld bij de gemeente.

(Corona)regelingen voor zzp’ers in Nederland

Uit onderzoek is gebleken dat aan het eind van 2020 8% van de ondernemers overweegt te stoppen. Dit is een enorme hoeveelheid en niet goed voor de ondernemers, en ook niet voor Nederland. Het kabinet heeft daarom een heel pakket met financiële maatregelen voor ondernemers in het leven geroepen. Denk hierbij aan regelingen in inkomensondersteuning of een tegemoetkoming in loonkosten. Ook bieden banken en bedrijven allerlei mogelijkheden, die ook voor ondernemers erg interessant kunnen zijn.

Maar wat kun jij aanvragen? Wat is voor jou verstandig? We kunnen ons voorstellen dat je hierbij behoefte hebt aan uitleg en toelichting en er zelf niet helemaal uitkomt. Hier helpen wij je graag bij. Via de gratis en anonieme test van Geldfit Zakelijk ontdek je hoe jouw bedrijf er financieel voorstaat en krijg je een overzicht van mogelijkheden waar jij terecht kan voor hulp.


Nederlandse Schuldhulproute

Geldfit Zakelijk is onderdeel van de Nederlandse Schuldhulproute (NSR):

  • Gemeenten, bedrijven en schuldhulporganisaties werken samen om mensen en bedrijven naar passende hulp bij geldzorgen te leiden.
  • De NSR is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk.
  • Gegevens die jij invult bij de test worden niet opgeslagen of gedeeld met andere partijen.

Op deze manier wijst de Nederlandse Schuldhulproute de weg naar een Nederland zonder geldzorgen.