particulier
particulier

Oppassen als bijbaan

Het studentenleven is duur. Daarom is het fijn om wat te verdienen met een bijbaan. Wat dacht je van oppassen op kinderen in de buurt als bijbaan naast je studie? Het is een makkelijke en flexibele bijbaan en er zijn genoeg gezinnen die een oppas zoeken. Ook zijn er nog meer voordelen om op te passen.

Oppassen: een bijbaan met flexibele tijden

Zit je deze week helemaal vol met tentamens, maar heb je volgende week tijd om te werken? Geen probleem! Als student kun je flexibel aan de slag als oppasser bij jou in de buurt. Je zit als student en oppasser namelijk niet vast aan standaard werktijden. Je kan zelf jouw werkdagen inplannen.

Welk tarief voor oppassen?

Als oppasser is het ook mogelijk om zelf jouw uurtarief te bepalen. Maar let op: hoe meer geld je vraagt, hoe meer kennis en ervaring je moet hebben. Overleg met het gezin wat een gemiddeld uurtarief is voor jou als oppasser en student.

Oppassen in het buitenland

Ben jij van plan om aankomend jaar je studie in het buitenland te volgen? Dan kan je met oppassen als bijbaan nog even goed te sparen voordat je reis naar het buitenland van start gaat.

Daarnaast is het ook mogelijk om oppaswerk ín het buitenland te doen. Ga je oppassen in het buitenland? Dan verdien je daar wat extra geld én leer je de taal nog beter. Om in contact te komen met oppasadressen in het buitenland zijn verschillende online platforms. Op deze manier vind je veilig, snel en gemakkelijk een oppasadres in het buitenland.

Ik wil oppassen als bijbaan

Het werk als een oppas heeft veel voordelen en geeft je de kans om op een flexibele en makkelijke manier geld te verdienen naast je studie. Ben jij ook geïnteresseerd in een bijbaan als oppas? Via verschillende online platforms vind je gemakkelijk een oppasadres.

Grip op je geld

Wil jij grip op je geld houden of krijgen? Doe dan anoniem de test en ontdek wat jij kan doen.