particulier
particulier
Artikel

Hulp bij financiën

Ben jij op zoek naar hulp bij je financiën? Dan ben je aan het juiste adres. Besef dat je ook echt niet de enige bent. Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar hulp, omdat ze er zelf niet uitkomen. Het feit dat jij op zoek bent naar hulp bij je financiën is erg positief. We zijn dan ook blij dat je hier bent.

In Nederland wacht men gemiddeld 5 jaar, voordat hulp wordt gezocht bij schulden.”

Dit is veel en veel te lang. Het is belangrijk overzicht te hebben over je financiën, zodat je niet met (beginnende) schulden te maken krijgt. Wanneer een beginnende schuld gelijk wordt aangepakt, wordt voorkomen dat deze uitgroeit tot een problematische schuld. Gelukkig is er voor iedereen een oplossing, ook al ben je het overzicht kwijt of zit je zelfs al diep in de schulden. Het is dan ook goed om te beseffen dat je het niet alleen hoeft te doen. Er zijn heel veel plekken waar je hulp kan krijgen als je financiële problemen ervaart en ondersteuning nodig hebt bij het oplossen van je schulden.

Wil je direct passende hulp? Doe de anonieme test en kijk waar jij terecht kunt met je vragen.

De test: Concreet en onafhankelijk advies

Wij willen je helpen door jou te verwijzen naar wat in jouw situatie het beste is. Door middel van de vragen in de test krijgen we een beeld van jouw financiële gezondheid en kan daarop het advies worden gebaseerd. Dit advies kan bestaan uit:

  1. Concrete tips waar je zelf mee aan de slag kan, om meer grip te krijgen op je huidige situatie;
  2. Hulp van een digitale vrijwilliger;
  3. Hulp van een lokale vrijwilliger in jouw gemeente;
  4. Verwijzing naar professionele hulp bij financiële problemen bij je eigen gemeente.

Doordat de test direct duidelijk in kaart brengt waar jij aan kan kloppen en bij wie je terecht kunt, hopen wij dat je sneller de hulp krijgt die jij verdient.

Pieter: “Ik denk dat ik zonder Geldfit nooit zo snel en effectief tot een oplossing was gekomen.”

Hulp bij financiën voor ondernemers

Geldfit is gericht op particulieren, maar wij staan ook voor ondernemers klaar. Vul de test in op Geldfit Zakelijk en ontdek hoe jij als ondernemer er voor staat.

 

Liever een luisterend oor? Bel dan het landelijk nummer 0800-8115 voor hulp bij geldzorgen. Medewerkers luisteren naar jouw verhaal en kijken waar jij (in de buurt) terecht kan voor hulp. Ga naar 0800-8115.nl voor meer informatie.