particulier
particulier

Goedkoop dagje uit

Een dagje weg is altijd leuk. Wist je dat je veel geld kunt besparen op een dagje uit? Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje!

Sparen voor korting op een dagje uit

Wil je graag een dagje uit naar een dierentuin, pretpark of museum? Let goed op spaaracties bij winkels. Zo organiseren supermarkten of drogisten vaak verschillende spaaracties voor een goedkoop dagje uit. Zo spaar je voor korting op uitjes. Dit scheelt je soms al €10 op een ticket!

Bieden op dagje uit

Er bestaan verschillende websites waar je kan bieden op een dagje uit. Dit werkt als een soort veiling. Zoek bijvoorbeeld eens op veilingen voor activiteiten, zoals een escape room of minigolf. Als je die goedkope veiling wint, scheelt het je een hoop geld op een dagje weg. Voorbeelden van dit soort websites zijn ticketveiling.nl en vakantieveilingen.nl.

Acties voor dagje uit

Naast veilingwebsites bestaan er ook veel websites met aanbiedingen voor een dagje weg. Meld je bijvoorbeeld aan bij socialdeal.nl of actievandedag.nl. Je ontvangt dan dagelijks een mail met aanbiedingen voor dagjes uit die bij jou passen!

Gratis dagje uit

Wil je een dagje weg, maar zonder geld uit te geven. Dat kan natuurlijk ook! Er zijn een hoop activiteiten te bedenken voor een dagje uit die geen (of weinig) geld kosten. Kijk bijvoorbeeld eens op gratisdagjeuit.nl. Hier zie je precies welke activiteiten je per stad gratis kan doen.

Wees creatief!

Naast alle sites, kan je ook zelf een goedkoop dagje weg bedenken. Kies bijvoorbeeld een leuke stad uit en maak daar een mooie stadswandeling. Vaak bieden steden deze gratis aan, maar je kan er ook altijd eentje online vinden. Of wat dacht je van een dagje weg naar het strand? Smeer ’s ochtends je broodjes, trek je zwembroek aan en neem een bal of boek mee. Zo heb je een heerlijk dagje uit, zonder dat het je (veel) geld kost.

Grip op je geld

Wil jij grip op je geld houden of krijgen? Doe dan anoniem de test en ontdek wat jij kan doen.