particulier
particulier

Goedkoop dagje uit

Een goedkoop dagje weg is altijd leuk, maar kan veel geld kosten. Toch zijn er manieren om geld te besparen. We zetten 4 tips voor je op een rij!

Sparen voor korting op een goedkoop dagje uit

Wil je graag een goedkoop dagje uit naar een dierentuin, pretpark of museum? Let goed op spaaracties bij winkels. Sommige supermarkten of drogisten organiseren vaak verschillende spaaracties om korting te krijgen op een kaartje. Dit scheelt je soms al €10 op een ticket!

Bieden op een dagje uit

Er bestaan verschillende websites waar je kan bieden op een goedkoop dagje uit. Dit werkt als een soort veiling. Je biedt een bepaalde prijs voor bijvoorbeeld een escape room of om te bowlen. Als niemand hoger biedt, win jij het uitje. Voorbeelden van dit soort websites zijn ticketveiling.nl en vakantieveilingen.nl.

Acties voor een dagje uit

Naast veilingwebsites bestaan er ook veel websites met goedkope, vaste prijzen voor een dagje weg. Meld je bijvoorbeeld aan bij socialdeal.nl of actievandedag.nl. Je ontvangt dan dagelijks een e-mail met aanbiedingen voor dagjes uit die bij jou passen. Handig: je kunt kiezen in welke stad je het uitje zoekt.

Gratis dagje uit

Er zijn een hoop activiteiten voor een goedkoop dagje uit die geen (of weinig) geld kosten. Kijk bijvoorbeeld eens op gratisdagjeuit.nl. Hier zie je precies welke activiteiten je per stad gratis kan doen. Denk bijvoorbeeld eens aan een stadswandeling, een dagje naar het strand, de kinderboerderij of een openbare speeltuin.