particulier
particulier

Alblasserdam

Logo van Sociale Dienst Drechtsteden
Logo van Sociale Dienst Drechtsteden
Openen Sluiten
In Alblasserdam kun je voor hulp terecht bij SWA, MEE-Vivenz, SchuldHulpMaatje en de SDD
Sociale Dienst Drechtsteden

Geldzaken
Kun je moeilijk rondkomen of heb je geldzorgen? Misschien ben je onlangs je baan verloren, lig je in scheiding of is er iets anders dat grote invloed heeft op jouw financiële situatie.

Schuldhulpmaatje, SWA, MEE-Vivenz kan met je meedenken, je advies geven en je waar nodig doorverwijzen naar de juiste hulp.

Overzicht over uw financiën
Heb je geen overzicht meer over je financiën? Of maak je de post niet meer open omdat je bang bent voor de volgende aanmaning? Er zijn allerlei situaties waardoor het even niet lukt om rekeningen te betalen of waardoor het moeilijk is om rond te komen met je geld. Dan helpt het als iemand jou hierbij ondersteunt.

MEE-Vivenz, SWA, Schuldhulpmaatje kan samen met jou bekijken hoe jouw financiële situatie eruitziet. Soms blijkt dat je recht hebt op een aanvulling van je inkomen. Met een goed overzicht kunt je jouw problemen stap voor stap oplossen en voorkomen dat je schulden verergeren.

Heb je grote geldzorgen en zit je diep in de schulden? Dreigt er een huisuitzetting omdat je de huur niet kunt betalen? Ook dan ondersteunen SWA, Schulphulpmaatje of MEE-Vivenz jou door je in contact te brengen met schuldhulpverlening. Of je kunt zelf contact opnemen met de Sociale Dienst Drechtsteden.

Geldfit Advies

Deze locatie is onderdeel van het Geldfit Advies. Als je de test invult krijg je de juiste gegevens te zien in jouw woonplaats.
Klik hier om de test te doen