particulier
particulier
particulier

Ervaringen Geldfit-test

Zij gingen jou voor. Ruim 650.000 mensen zijn jou voorgegaan op Geldfit.nl. Regelmatig delen gebruikers hun verhaal met ons. Om een beeld te krijgen van hun verhaal vind je hier een selectie. 

Let op! Wij vinden privacy belangrijk. Verhalen zijn anoniem en we gebruiken stockfoto’s.

Een greep uit de verhalen

“Omdat ik graag meer geld over wil houden om leuke dingen te doen, deed ik de Geldfit-test. Ik had namelijk gehoord dat hier handige tips werden gegeven. En dat klopte. Zo kwam ik bij een handige app uit om te besparen op boodschappen. Deze heb ik gelijk gedownload!”

Vrouw, 23 jaar uit Nijkerk

“Ik kan al mijn rekeningen betalen, maar aan het einde van de maand zit ik nog wel eens krap bij kas. Hierdoor betaal ik soms te laat, waardoor ik nog weleens een aanmaning in mijn mailbox krijg. Dit zijn kleine bedragen, maar toch blijft het vervelend. Via de test van Geldfit kwam ik bij fiKks uit, via een buddy heb ik nu een beter overzicht van mijn inkomsten en uitgaven en weet ik beter of ik wel iets kan kopen of er beter nog iets langer voor kan sparen.”

Man, 27 jaar uit Bodegraven

“Ik sta elke maand maximaal rood op mijn betaalrekening, anders kom ik niet rond.  Ik heb weinig overzicht in wat ik binnen krijg en wat ik uitgeef. Via de Geldfit-test ben ik in contact gebracht met een vrijwilliger van Humanitas. Zij helpen mij overzicht te krijgen en te houden in mijn financiën.”

Vrouw, 52 jaar uit Tiel

“Ik heb tijdelijk extra inkomen nodig omdat ik door corona niet kan werken in de horeca en alleen een basis inkomen ontvang voor veel minder uren. Via de Geldfit-test heb ik ontdekt dat ik hiervoor terecht kan bij mijn gemeente. Ik heb met mijn gemeente contact opgenomen om dit in werking te stellen.”

Man, 34 jaar uit Diemen

“Ik ben een alleenstaande moeder en mijn dochter is 18 geworden. Hierdoor heb ik minder recht op toeslagen en weet ik niet of ik al mijn rekeningen nog kan betalen. Via de Geldfit-test ben ik uitgekomen bij SchuldHulpMaatje. Zij gaan mij helpen met het maken van een budgetplan.”

Vrouw, 48 jaar uit Voorburg

“Via een melding in mijn internetbankieren kwam ik bij Geldfit uit. Ik was nieuwsgierig en deed de test. Hieruit blijkt dat ik financieel fit ben. Toch weer fijn deze bevestiging!”

Vrouw, 34 jaar uit Utrecht

“Ik zit al 6 jaar in bewindvoering en heb geen vertrouwen in mijn bewindvoerder. Ik weet niet wat mijn rechten hierin zijn. Via de Geldfit-test ben ik doorverwezen naar het telefoonnummer 0800-8115. Hier is mij uitgelegd welke stappen ik kan nemen en ik ga hiermee aan de slag.”

Vrouw, 29 jaar uit Dedemsvaart

“De huurprijs van mijn woning is de afgelopen jaren flink gestegen. Mijn AOW is niet voldoende om dit te kunnen blijven betalen. Via de Geldfit-test ben ik doorverwezen naar het telefoonnummer van een welzijnsorganisatie die ouderen begeleidt bij geldzorgen.”

Man, 71 jaar uit Monnikendam

“Mijn vrouw is ziek en wij kunnen de huur al 3 maanden niet meer betalen. Via de Geldfit-test kwam ik bij 0800-8115 uit die mij rechtstreeks doorverbond met mijn gemeente. Volgende week heb ik een afspraak om onze situatie in kaart te brengen.”

Man, 53 jaar uit Soesteren

“Mijn vrouw is al ruim een jaar werkeloos en de bestaande schulden afbetalen lukt niet meer. Ze is erg depressief door deze situatie en ik zoek hulp voor meer dan financiële problemen. Ik heb via de Geldfit-test de gegevens gekregen van een welzijnsorganisatie voor hulp bij onze financiële situatie.”

Man, 52 jaar uit Kampen

“Als net-gescheiden moeder heb ik moeite met het omgaan met geld. Ondanks dat ik redelijk goed inkomen heb lukt het me niet om het einde van de maand te halen. Ik heb niet meer de kracht om rekeningen te openen of in te zien, alle brieven halen mij terug naar de negatieve periode in mijn leven. Ik ontwijk ze liever maar ik zie nu geen uitweg meer. Via de test van Geldfit weet ik dat ik behoefte heb aan overzicht en een plan. Dit kan door me aan te melden bij Humanitas thuisadministratie. Ik hoop hier weer de kracht te vinden om wat van mijn leven te maken samen met mijn dochter!”

Vrouw, 32 jaar uit Amsterdam

Ook geldzorgen?

Heb jij geldzorgen? Ontdek hoe financieel fit jij bent en doe de test.

Klik hier om de test te doen